Arrow scroll Skip to main contentSkip to navigation
Logotype
31st of August 2020

Azelio på Börsveckan Digital Småbolags­dag 2 sept

VD Jonas Eklind presenterar Azelio vid Börsveckan Digital Småbolags­dag på onsdag den 2 september. Välkommen att följa presentationen som startar kl 8.40 på följande länk: https://tv.streamfabriken.com/2020-09-02-azelio. Presentationen hålls på svenska.

Börsveckan Digital Småbolags­dag är ett samarbete mellan Financial Hearings, Börsveckan och Placera. Bolagen presenterar sin verksamhet och därefter följer en frågestund ledd av Lars Frick journalist på Börsveckan. Mer information om Småbolags­dagen finns på denna länk: https://financialhearings.com/event/12549

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:  

Lena Torlegård, email: ir@azelio.com

 

Om Azelio

Azelio är ett publikt svenskt företag som specialiserat sig på lagring av termisk energi­ med produktion av el och värme. Tekniken är revolutionerande för sin unika förmåga att producera el och värme från lagret under 13 timmar vid nominell effekt. Systemet lagrar energi­ i återvunnet aluminium och har en total effektivitet på upp till 90% från energi­ till värme och el. Lösningen är skalbar och kostnadseffektivt från 0,1 MW upp till 100 MW och har ingen reducerad kapacitet över tid. Azelio har ca 150 anställda med huvudkontor i Göteborg, produktion i Uddevalla och utvecklingscenter i Göteborg och Åmål, samt en närvaro i Stockholm, Peking, Madrid och Marocko. Sedan starten 2008 har företaget investerat över 1,5 miljarder kronor i teknisk utveckling. Azelio är noterat på Nasdaq.

Stockholm First North. FNCA Sweden AB är företagets Certified Advisor: +46 (0) 8-528 00 399, info@fnca.se

Download